Its Junior Time..

hm,, jap lagi dalam jam 5 macam tu aku akan turun p kolej sebab ada perjumpaan dengan Junior batch 40.. hihih.... akhirnya ada juga junior... hehe... hm, p intake Jan 11 ni macam nda ramai la.. cuma ada 26 orang kalau nda silap.. wawaw.... so, thats mean nda semua akan dapat baby angel... lalalal~~ kalau dapat aku terima, p kalau nda dapat aku redha ja.. hehehe...<macam kecewa> so, aku petang ni nada kelas... hihihi... <best oo> tadi teman my friend p Klinik Kesihatan Sg Buloh, rupa2nya dia kena Chicken Pox.... kalau maw taw lebih g.. klik la d sini... hm, tadi lepas temankan dia tu, singgah la kejap d pasar tani konon2nya maw beli buah.. so turun la dari teksi... hm, nada beli buah, p beli rojak buah.. maw taw... pacik teksi tu cas 10ringgit samapi d asrama... Gila... cekik darah ooo... maw d lapor ni dengan hak pengguna.... Bagus kuar p the store kalau gitu... Dasat2... Tak da bas mini ka d Semenanjung ni?? hm, thats y i miss Sabah very much, Lots of things there different from here that make me feel uncomfortable... huhuhuhu....T_T

2 comments:

  1. krm salam baby angel...hahahahah

    ReplyDelete
  2. boleh jaa... jap g adek post gambar baby angel..
    hihih

    ReplyDelete